diumenge, 18 de desembre del 2016

Encarant la presentació del nostre projecte.

Bon dia, bona tarda o bona nit, lectors!

L'equip Zettabytes ens trobem a la recta final d'aquesta assignatura.

Ha sigut un procés d'aprenentatge impactant, almenys a nivell personal, ja que, després de varis anys sense estudiar, fer-ho de nou en entorn virtual i en equip és més desafiant del que sembla.

També ha sigut un procés divertit i entusiasmant, i encara queda el millor: enllestir i donar forma final al nostre projecte, per tal de reflexar la síntesi i els objectius que hem treballat durant tot aquest semestre.

Ara el que toca fer és esforçar-se el màxim en crear una bona presentació i síntesi del projecte, fent que sigui atractiva pels nostres companys i companyes.
Per tal de fer això hem d'escriure un missatge a l'aula presenant el nostre projecte i avaluant la realització de tot el procés, i acompanyar-lo d'una presentació feta amb eines com Google Docs, Slideshare, etc.

Després d'haver estat involucrats en la realització i correció dels detalls del projecte, ens serà molt més fàcil poder veure quins punts i quins processos han estat claus,  i destacar-los en la presentació.

D'aquesta manera, podrem acabar de donar forma al projecte i veure de quina manera l'analitzen la resta de companys i companyes.


A per feina!

Resultado de imagen para kid computer gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada