dimarts, 20 de desembre del 2016

Cap a la recta final: PF!!

Bona tarda amics i amigues,

després d'uns dies de calvari sembla que ha arribat una mica la calma. Cada membre del nostre grup Zettabytes té una vida diferent i aspectes crucials que influeixen en la vida personal de cada un i que sense voler-ho condicionen, prioritzen i anteposen activitats molt més importants que, per exemple, el fet de posar-se a acabar el GSites que hem elaborat conjuntament.

Per sort vam parlar amb el tutor i vam poder ajornar uns dies, que pel meu gust es van allargar massa..., l'entrega de la PAC 3. Gràcies a la flexibilitat del tutor i sobretot a la responsabilitat dels companys dins de les seves circumstàncies, hem pogut realitzar l'entrega i elaborar la presentació del nostre Sites de manera atractiva.
Com que els membres del grup som companys, hem sabut distribuir-nos la feina equitativament i alguna persona que no ha pogut estar al 100% connectada en l'elaboració del Sites s'ha ofert per elaborar la presentació en format prezi quasi completa, això si, consensuant la informació amb la resta de companys i companyes.
Són tots aquests motius els que em fan valorar els companys i companya del meu equip com unes grans persones. Valoro positivament l'ajuda que ens prestem entre nosaltres, el saber fer i el fet d'oferir-se per completar alguna tasca quan algú no se n'acaba de sortir o sap que no ha estat al 100% els últims dies per força major (jo inclosa), i per suposat, el bon ambient que hi ha tot i haver patit una mica en l'entrega de la última PAC.

Com a última suggerència equip, hem de saber anticipar-nos a les tasques demanades per no cometre cap més error, tot puntua i encara que el Joan ens deixi una mica de marge en l'entrega d'algunes activitats penso que no se'ns valorarà igual de positiu. A més, ara ja no s'admeten marges d'entrega...


Per cert, canviant de tema!!! he trobat un vídeo que dura uns 5 minuts i que és molt interessant. Està relacionat amb el nostre projecte virtual del BIG DATA i com influeix aquest dins les nostres vides. US ANIMO a que cliqueu a l'enllaç que hi ha a continuació i aquest us portarà a la noticia extreta de La Vanguardia on -line. És molt interessant i fàcil d'entendre:

Cómo evitar que el Big Data se convierta en un gran hermano - Susan Etlinger Analista de Altimeter


 Susan Eitlinger, analista en Altimeter Group, es una de las investigadoras más respetadas en el campo del big data. Sus trabajos se centran en el uso responsable de a información, su tratamiento riguroso y la privacidad de los datos generados por los usuarios y las compañías.

 Ànims equip i a tope amb la PF!!!!!

1 comentari:

  1. Al final tot ha quedat com voliem, i estic molt satisfeta de com ha funcionat l'equip, però és cert que ara hem d'estar atents a la resta d'activitats per entregar puntualment.

    Interessant el vídeo, també. Una manera diferent d'enfocar el Big Data.

    Bona setmana companya!

    ResponElimina