dilluns, 5 de desembre del 2016

Com compaginar feina i UOC?

Bona tarda companys i companyes,

tal com ha suggerit la coordinadora del nostre equip i un cop llegida la entrada del meu company David, m'he animat a fer una entrada al blog que parli de com compagino feina i UOC.

Per si no ho sabeu encara, sóc mestra d'educació infantil i especialista d'anglès a una escola de Sant Boi de Llobregat.
L'escola on treballo és una escola una mica especial, és una escola caracteritzada com d'especial dificultat. Els nens que estan matriculats no porten una vida com els que estan vivint al barri de Sarrià o de la Bonanova a Barcelona... Són nens que tenen mancances afectives, que no tenen uns bons referents paternals i, a sobre, el seu nivell familiar sòcio-econòmic és baix.

Anar a treballar a aquesta escola m'ajuda a aprendre coses noves cada dia com a professional, canviar formes de fer, optar per realitzar activitats més motivadores per intentar canviar el tarannà dels infants i pujar el seu grau de motivació per venir a l'escola... És una feina esgotadora que mai acaba, sempre hi ha la possibilitat de millorar i no sempre aconsegueixes el que et proposes d'entrada... cal moooolta paciència!

Quan arribo a casa després d'un dia lectiu bereno una mica i em poso amb l'ordinador, em connecto a la UOC i miro si el Joan ha penjat algun missatge nou. Entro dins el tauler personal de grup i contesto algun missatge dels companys si cal i llavors, em poso a fer feina de l'assignatura d'acord amb el que hem pactat com a grup.
Normalment entro quasi tots els dies i reviso correus i feina a fer, després me'n vaig una mica a fer esport per desconnectar. Quan vinc de córrer o nedar sopo i a dormir.

Tot i així, no sempre faig el que he dit ja que hi han dies que he de prioritzar fer feina de l'escola i UOC, llavors potser no vaig a entrenar... Canvio els hàbits d'oci segons la presa i importància que tinguin per dur-se a terme altres tasques més rellevants.
Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada