dilluns, 28 de novembre del 2016

Dedicació personal al projecte.

Hola lectors!

Avui m'agradaria parlar des d'un punt de vista més personal, de com estic visquent l'experiència de crear i dur a terme un projecte d'equip dins un entorn digital.

És el meu primer any de carrera. De fet, aquesta és una de les dues primeres assignatures que faig.
Al principi tenia por de la falta d'involucració per part dels professors, dels companys, i, sobretot, per part meva.

Em va costar molts anys decidir quina carrera volia estudiar. Tenia la percepció de que, si no triava bé, dedicaria molts anys i esforços a un projecte sense objectiu final.
Així que, per por de no arribar al lloc adequat, vaig acabar no caminant.

La vida m'ha portat a California, m'acabo de casar i mudar per un temps bastant llarg, i després d'haver conegut a diversos professionals del sector de la Informació i Documentació, vaig investigar les opcions i vaig acabar-me decidint per estudiar aquí, a la UOC.





El fet d'estudiar a través de pantalles i sense contacte directe em va fer dubtar bastant al principi, no acabava d'enrefiar-me de la serietat per part de la universitat o per part meva.
Sóc bastant bona organitzant-me el temps, i complint les tasques que em proposo, però em feia por desmotivar-me al cap d'un temps, per falta de context universitari presencial.
No porto estudiant a la UOC el suficient temps com per determinar que això no passarà mai, però de moment estic molt satisfeta i entusiasmada de la meva decisió.

El meu tutor em va recomanar fer dues assignatures bàsiques al principi, per anar construint coneixements i ampliant-los progressivament.
L'assignatura de competències TIC en Informació i Documentació va ser la primera recomanada, i vaig començar molt motivada, ja que els materials i l'evolució de les activitats descrites em cridaven molt l'atenció.

Tinc bastant disponibilitat horària, tot i que amb els tràmits d'inmigració i la burocràcia involucrada, acabo destinant menys temps del que desitjaria a la carrera. No és que me'n falti, de temps, però no sempre puc atendre un tema que m'agradaria resoldre.

A nivell personal, vull dedicar el màxim de temps i esforç a aprendre i treure tot el suc que pugui de cada activitat, i com a resultat, crear un bon projecte que reflecteixi el nostre funcionament individual i grupal.
Pel que fa als meus companys i companya, estic veient que tots esperem el mateix del projecte, i uns dels altres.

De moment els resultats són molt bons, i tinc encara millors expecatives pel que fa a les següents PAC.

Ànims, companys i companyes!


Ivi Monteys. 

2 comentaris:

  1. Bona tarda Ivi, jo sóc mestra d'Educació Infantil i especialista d'anglès a primària però vist com està el tema laboral i els pocs ajuts i recursos que rebem els mestres per part del Departament per tal d'arribar a tots els nens educativament parlant, m'ha fet plantejar-me estudiar un altre grau per tal de preveure un futur laboral més estable i feliç.
    De moment només m'he apuntat a l'assignatura TIC perquè volia provar què tal m'anava treballant i estudiant on-line alhora i, vist el meu grau de satisfacció, m'estic plantejant apuntar-me a 2 assignatures el semestre vinent :)

    ResponElimina
  2. Hola Ivi, de fet si les coses no canvien gaire potser el proper semestre m'atreviré amb alguna assignatura més (si no m'ho treu del cap el tutor) tenint en compte que una serà l'anglès i així vaig ventilant crèdits.

    ResponElimina