dimarts, 15 de novembre del 2016

Ja arribem al final de la PAC 2!

Hola companys/a i seguidors d'aquest blog de l'assignatura Competències TIC en Informació i Documentació.
Vull iniciar-me en el blog i publicar aquesta entrada per reflexionar sobre el que hem elaborat fins ara respecte la PAC 2 (Segon bloc d'activitats d'avaluació contínua).

Pels lectors que desconeixeu què és una PAC, és simplement un conjunt d'activitats i tasques que es porten a terme dintre d'un termini de temps i que s'avaluen de forma continuada pel tutor.

Dins de la PAC 2 havíem de:

- Compartir unes cerques al Zotero relacionades amb el nostre projecte virtual. El Zotero és una extensió lliure, principalment, per al navegador Firefox, que permet als usuaris recol·lectar, gestionar i citar tot tipus de fons documentals des del navegador. Penso que al nostre espai personal del Zotero com a grup, hi ha molta informació i que s'hauria de fer una tria més exhaustiva del que és més important de cara al nostre projecte. El treball desenvolupat dins d'aquest espai l'avaluarà el tutor, prèviament un membre del nostre grup ja l'ha convidat al nostre espai per tal que hi pugui accedir.

- Elaborar la nostra planificació del projecte. Ja la tenim acabada des de fa temps. Per fer-la ens hem tingut present els enunciats detallats de cada PAC, els missatges del tutor en el Tauler i els recursos i materials de l'aula.

- Estructurar el nostre Sites a partir d'allò que volem desenvolupar en el nostre projecte. El nostre projecte virtual es centrarà en el Big Data. Hem elaborat un guió dels temes que tractarem i hem afegit una breu descripció de cada un d'ells.

- Iniciar aquest blog com a diari grupal per tal de reflexionar sobre la feina que portem a terme. El tutor ens ha dit que hem de fer una entrada setmanal per persona per tal de comentar com portem la feina així com els aspectes on tenim dificultats.

El lliurament d'aquesta PAC 2 està previst pel 18 de novembre i segons el missatge del tauler un de nosaltres 4 hem d'elaborar un document conjunt que inclogui :
- Planificació.
- Enllaç al Google Sites.
- Enllaç al blog.

 Aquest document l'haurà de lliurar un membre del grup en nom de tots a l'apartat seu personal de Registre d'Avaluació Continuada (RAC).

La feina feta fins ara l'hem pogut aconseguir gràcies a la bona voluntat i iniciativa de tots els membres del nostre grup: Els Zettabytes. Ens hem anat comunicant per l'espai personal grupal i pel nostre grup de whatsapp.

Ánims companys i a per la següent entrada al blog!!

Laura Carrasco





2 comentaris:

  1. Com molt bé has dit companya, aquest projecte l'estem duent a terme gràcies a la bona voluntat, a la inicitiva i a la motivació per part de tot l'equip, a més cal remarcar el handicap que suposa, realitzar un projecte de forma totalment online, on la disponibilitat (feina, estudis, localització, ...), factors que a primera vista poden semblar limitants, però no per a nosaltres que ho estem portant excel·lentment bé!!

    Zettabytes!! Next round... PAC3

    ResponElimina
  2. M'agrada la claredat i objectivitat de la teva entrada. Informació concreta i amb un objectiu clar. Seguim així!

    ResponElimina