dimarts, 22 de novembre del 2016

Avancem: PAC 3!

Fent una relectura de l'enunciat de les tasques que hem de portar a terme dins la PAC 3, podríem diferenciar 4 activitats. D'aquestes, 3 són en grup i la última individual.

A continuació faré un resum de cada activitat perquè ho tingueu present, equip:

ACTIVITATS GRUPALS

1. Estructuració de la informació en un mapa conceptual:
Haurem de realitzar un mapa conceptual cooperativament basant-nos en l'índex del nostre projecte virtual. Farem servir paraules clau que facin referència a conceptes significatius del projecte, paraules puntals que ens estructurin la informació de manera clara, senzilla i objectiva.
Aquestes paraules clau les distribuirem dins el nostre mapa conceptual de manera jeràrquica, és a dir, els conceptes més globals a la part superior i els demés a sota raonant bé la seva distribució. A més, les relacionarem mitjançant línies i connectors entre mig (paraula que ajuda a relacionar coherentment 2 conceptes clau). El Joan ens farà arribar la informació corresponent a aquesta activitat a través del tauler.

2. Redacció de la primera versió del projecte:
Aquesta activitat consisteix en la redacció casi definitiva del projecte digital tenint present les nostres cerques compartides al Zotero i ampliant els continguts dels diferents apartats del nostre índex del projecte. Com ja sabeu, s'haurà de redactar per tal que el tutor ens ho pugui valorar i avaluar al nostre espai virtual de Google Sites. Tot i això, podrem fer servir si ho necessitem, les carpetes compartides amb el tutor situades en el Drive per tal d'anar emmagatzemant la informació.
Penso que el redactat del projecte l'hauríem de fer directament al Sites, primer de tot distribuir-nos els diversos apartats de l'índex del nostre projecte, cadascú que redacti un punt o 2 de l'índex al Sites i després avaluar-nos cooperativament i críticament allò que em redactat cadascú complementant-lo amb les aportacions dels demés membres del grup.
El treball o estudi que realitzarem sobre el Big Data haurà de tenir entre 3.000 i 4.000 paraules. També haurem d'incloure dins del nostre espai virtual una imatge del nostre mapa conceptual com a guia de la qual hem partit per estructurar i redactar tota la informació. A més, haurem d'incloure imatges que complementin el text, aquestes han d'estar tractades i referenciades a part d'estar publicades sota llicència. Per últim haurem d'incloure al final del treball virtual un espai de bibliografia on haurem d'anar en compte alhora de citar la informació.

3. Diari i valoració del treball en equip mitjançant el blog: 
A part de desenvolupar les activitats esmentades fins ara, una que mai hem d'oblidar és l'entrada setmanal de cada membre del grup al blog creat. Les entrades que anem fent ens ajudaran a reflexionar sobre el nostre treball dia rere dia, créixer com a equip i a valorar la nostra implicació i feina per part del tutor.


ACTIVITAT INDIVIDUAL

4. Auto-evaluació personal i co-evaluació dels companys i companyes del grup:
De cara al final d'aquesta PEC, haurem de contestar 2 qüestionaris en línia on haurem d'avaluar-nos personalment així com també avaluar la resta de membres del nostre equip. Aquesta avaluació tant personal com dels membres de l'equip ens ajudarà personalment a replantejar-nos la feina feta fins ara així com la nostra implicació i la de la resta de companys i companyes. L'accés als qüestionaris es farà mitjançant un missatge enviat pel Joan dins el tauler de l'aula.

I res més, fins aquí la meva entrada d'aquesta tarda al blog i a l'espera de nous missatges al tauler per començar a treballar!! FORÇA EQUIP!!



Laura

1 comentari:

  1. Genial! Ara a esperar instruccions d'en Joan i a posar-nos les piles, que estem en la fase més clau per crear un projecte interessant i ben fet! Ànims!

    ResponElimina